Visst tipsar denna reseblogg om sevärdheter och mat, men framförallt eftersträvar den att berätta på djupet. Genom att skriva om platser, kulturer och människor eftersträvar jag alltid att mitt resande är långt mer än bara turism.

Jag identifierar mig som fotograf, konstnär, musiker och beteendevetare, men framförallt som storyteller. Mitt mångåriga engagemang för mänskliga rättigheter finns alltid nära och mitt skrivande handlar ofta om att föra vidare andras berättelser. Många gånger har jag förmånen att ge en röst till de som fråntagits den. Tidigare handlade det om fängslade journalister, idag handlar det allt mer om utvisade afghaner. Jag gör också intervjuer med personer som helt enkelt lever väldigt speciella liv.

Jag är fotograf sedan 13 år och fotograferar allt ifrån natur till bröllop. Jag är också porträttecknare och min konst har länge varit en en viktig del av mitt engagemang för mänskliga rättigheter. Ett av mina största engagemang förutom berättandet är musiken och jag brinner för att sjunga och spela gitarr.


Andra sidor & Sociala medier

Melodysundberg.com
Untold Stories
facebook